Elektrische fiets Enschede

In Esnchede heb je al snel de mogelijkheid om te kiezen tussen een auto of fiets, bijvoorbeeld voor een uitje naar omliggende dorpen. Daarom is een elektrische fiets een goede optie als vervoersmiddel. Met een. Dankzij een elektrische fiets kunt u op een gezonde manier naar werk fietsen. Uiteraard is de afstand nog steeds even groot, maar het is gezonder dan een auto en stukken beter te fietsen met een elektrische fiets. Met een elektrische fiets kunt u dus blijven fietsen, ook bij tegenwind of verminderde conditie. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer, de auto, of een brommer of scooter. 

Door gebruik te maken van een elektrische fiets in Enschede bent u goed bezig voor de gezondheid van uw medemens en van uzelf. Dankzij de elektrische fiets blijft u in beweging en stoot de fiets geen uitlaatgassen uit. Zo kunt u een steentje bijdragen aan een schoon en gezond Geleen.

Bij Bike Totaal Damhuis hebben wij een ruime keuze aan fietsen van bijvoorbeeld BatavusGazelle, Koga en Sparta. Dankzij het grote aanbod kunnen wij voor iedereen een passende elektrische fiets. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor korte ritjes binnen Geleen, of naar een meer sportieve elektrische fiets. Bij Bike Totaal kunt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in onze winkel in Enschede!

of bekijk alle elektrische fietsen online en reserveer voor een proefrit